MEGHÍVÓ a Világbajnokságra!!!

 

Részletek a MOKSZ és a világbajnokság Szervező Bizottságának leveléből:

Mint arról remélem már mindannyian értesültetek a hazai Short-Track „családot” órási megtiszteltetés érte azzal, hogy a 2013-as Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokságot mi rendezhetjük meg Debrecenben, a fantasztikus Főnix csarnokban 2013. március 8-10. között.

 

Ezúton szeretnélek Benneteket meghívni a VB-re egyrészt, hogy szurkoljunk a magyar csapatnak, minél többen biztassuk őket a lehető legjobb eredmény elérésében, másrészt pedig, hogy közösen osztozzunk sportágunk ünnepében és „csodálhassuk” a világ élmezőnyét.

 

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ingyenes belépést szeretne biztosítani a sportágunkban aktívan tevékenykedők, illetve a sportágunkhoz egyéb szálakon kötődő sportbarátoknak, ezt azonban csak előzetesen, egyesületi vonalakon keresztül leadott igények alapján tudja kivitelezni.

 

Tájékoztatásul közlöm, hogy a MOKSZ az ingyenes belépő mellett, fedezné a 2 éjszaka szállást kollégiumi elhelyezéssel (2 – 4 fős, emeletes ágyas szobákban) az alábbi kollégiumban:

 

Deák Ferenc Kollégiumban,

4024 Debrecen Tímár u. 1. szám /http://www.deakkoli.sulinet.hu/

A szállás elfoglalására pénteken 16 óra után van lehetőség és vasárnap 9 órát követően a vendégeknek el kell hagyni a szobákat, hogy azt a kollégisták részére újra megfelelő állapotba tudják hozni.

 

Felhívom figyelmeteket, hogy a szállás foglalást a Savaria Speedskating Team megbízásából TÓTH ATTILA rendezi március 1.-ig! Az ezen időpont után beérkező igények esetén a térítésmentes szállást a szövetség biztosítani nem tudja.

 

 

Jelentkezés a Facebook-on: http://www.facebook.com/savariaskate

További információk: TÓTH ATTILA (tel.:+36-70-415-52-25).

 

További hasznos információk a Világbajnokságról:

www.shorttrack2013debrecen.com

 

Várunk Benneteket szeretettel.

 

Hajrá magyarok!!!